Lämmin kanasalaatti

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

40

minutes

Tämä salaatti maistuu lämpöisenä tai kylmänä. Kastikkeen maku tulee miso-tahnasta, joka on monille tuttu miso-keitosta. Tahnasta on kuitenkin moneen muuhunkin.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 400 g broilerin leikkeitä tai 320 g Mifu-suikaleita

  • 1 kukkakaali

  • 1 punasipuli

  • 20 g öljyä

  • 1 tl suolaa

  • ½ tl mustapippuria

  • 1 ruukku salaattia

  • 20 g seesaminsiemeniä

  • 60 g parmesanlastua

  • Misovinegretti naisen annos
  • 1 rkl misotahnaa

  • 2 rkl sitruunan mehua

  • 20 g öljyä

  • miehen annos
  • 600 g broilerin leikkeitä tai 500 g Mifu-suikaleita

  • 1 kukkakaali

  • 2 punasipulia

  • 30 g öljyä

  • 1 tl suolaa

  • 1 tl mustapippuria

  • 1 ruukku salaattia

  • 15 g seesaminsiemeniä

  • 90 g parmesanlastua

  • Misovinegretti miehen annos
  • 1 1/2 rkl misotahnaa

  • puolikkaan sitruunan mehu

  • 30 g öljyä

Ohjeet

  • Pane broilerin leikkeet tai Mifu-leikkeet uunipellille. Leikkaa kukkakaali sopiviksi suupaloiksi ja viipaloi sipuli pellille. Ripottele öljy, suola ja mustapippuri päälle.
  • Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes broileri on kypsää. Jos käytät Mifu-suikaleita, niin lyhympikin aika riittää, niin että kasvikset ovat pehmenneet.
  • Valmista misovinegretti sekoittamalla kaikki aineet tasaiseksi pienessä kulhossa.
  • Viipaloi kypsät kuumat leikkeet ja sekoita misomarinadi broileriin ja kasviksiin.
  • Revi salaatti sopiviksi suupaloiksi ja sekoita broilerin ja kasvisten joukkoon yhdessä seesaminsiementen ja parmesanastujen kanssa.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa salaatista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!