Lämmin kanasalaatti
4
Annosta40
minutesTämä salaatti maistuu lämpöisenä tai kylmänä. Kastikkeen maku tulee miso-tahnasta, joka on monille tuttu miso-keitosta. Tahnasta on kuitenkin moneen muuhunkin.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
400 g broilerin leikkeitä tai 320 g Mifu-suikaleita
1 kukkakaali
1 punasipuli
20 g öljyä
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 ruukku salaattia
20 g seesaminsiemeniä
60 g parmesanlastua
- Misovinegretti naisen annos
1 rkl misotahnaa
2 rkl sitruunan mehua
20 g öljyä
- miehen annos
600 g broilerin leikkeitä tai 500 g Mifu-suikaleita
1 kukkakaali
2 punasipulia
30 g öljyä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 ruukku salaattia
15 g seesaminsiemeniä
90 g parmesanlastua
- Misovinegretti miehen annos
1 1/2 rkl misotahnaa
puolikkaan sitruunan mehu
30 g öljyä
Ohjeet
- Pane broilerin leikkeet tai Mifu-leikkeet uunipellille. Leikkaa kukkakaali sopiviksi suupaloiksi ja viipaloi sipuli pellille. Ripottele öljy, suola ja mustapippuri päälle.
- Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes broileri on kypsää. Jos käytät Mifu-suikaleita, niin lyhympikin aika riittää, niin että kasvikset ovat pehmenneet.
- Valmista misovinegretti sekoittamalla kaikki aineet tasaiseksi pienessä kulhossa.
- Viipaloi kypsät kuumat leikkeet ja sekoita misomarinadi broileriin ja kasviksiin.
- Revi salaatti sopiviksi suupaloiksi ja sekoita broilerin ja kasvisten joukkoon yhdessä seesaminsiementen ja parmesanastujen kanssa.
- Syö tällä aterialla 1/4 osa salaatista.