Leppäsavu-kalakeitto

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Leppäsavujuusto antaa tälle keitolle ihanan pehmeän savuisen maun.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 200 g fenkolia

  • 3 kevätsipulivartta

  • 10 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1 l vettä

  • 160 g Valio Koskenlaskija® leppäsavu sulatejuustoa

  • 1 kasvisliemikuutio

  • 4 porkkanaa

  • 400 g savukalaa esim. lohta tai siikaa

  • päälle halutessasi tilliä

  • miehen annos
  • 300 g fenkolia

  • 4 kevätsipulivartta

  • 15 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1 1/2 l vettä

  • 210 g Valio Koskenlaskija® leppäsavu sulatejuustoa

  • 1 1/2 kasvisliemikuutiota

  • 6 porkkanaa

  • 600 g savukalaa esim. lohta tai siikaa

  • päälle halutessasi tilliä

Ohjeet

  • Pilko fenkoli, porkkanat ja sipuli. Kuullota kevyesti öljyssä kattilan pohjalla.
  • Lisää vesi ja liemikuutio, anna kiehua niin kauan, että porkkanat pehmenneet.
  • Lisää juusto ja anna sen sulaa.
  • Paloittele savukala ja lisää lopuksi keiton joukkoon.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa keitosta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!