Lohi-avokadosalaatti limellä

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

20

minutes

Raikas lohisalaatti valmistuu nopeasti salaattisekoituksesta, kevätsipulista ja yrteistä. Limevinegrette ja jogurttikastike täydentää salaatin.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 60 g salaattisekoitusta

  • 4 kevätsipulia

  • 1/2 ruukkua korianteria

  • 100 g viinirypäleitä

  • 140 g avokadoa

  • 300 g lämminsavulohta

  • 1 limetti

  • limevinegrette naisen annos
  • 10 g öljyä

  • 1 tl valkoviinietikkaa

  • 1/2 dl limetin mehua

  • 1/2 tl suolaa

  • ripaus mustapippuria

  • jogurttikastike naisen annos
  • 150 g turkkilaista jogurttia

  • 1 rkl limetin mehua

  • 1 tl limetinkuoriraastetta

  • 1/2 tl suolaa

  • miehen annos
  • 100 g salaattisekoitusta

  • 6 kevätsipulia

  • 1/2 ruukkua korianteria

  • 150 g viinirypäleitä

  • 200 g avokadoa

  • 450 g lämminsavulohta

  • 1 limetti

  • limevinegrette miehen annos
  • 15 g öljyä

  • 1 1/2 tl valkoviinietikkaa

  • 2/3 dl limetin mehua

  • 1/2 tl suolaa

  • ripaus mustapippuria

  • jogurttikastike miehen annos
  • 200 g turkkilaista jogurttia

  • 2 rkl limetin mehua

  • 1 1/2 tl limetinkuoriraastetta

  • 1/2 tl suolaa

ohjeet

  • Pilko kevätsipulit ja korianteri.
  • Kuori ja viipaloi avokado ja puolita viinirypäleet.
  • Sekoita kaikki kasvikset keskenään salaattikulhossa.
  • Sekoita vinegretin ainekset yhteen pienessä kulhossa. Kaada vinegretti salaatin joukkoon ja sekoittele hyvin.
  • Sekoita myös jogurttikastikkeen ainekset yhteen ja anna vetäytyä hetki.
  • Viipaloi lohi ja asettele salaatin päälle.
  • Viipaloi lopuksi yksi limetti vielä lohien päälle.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa salaatista ja jogurttikastikkeesta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!