Minttu-mansikkarahka

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

15

minutes

Minttu antaa mukavan raikkauden rahkalle ja mansikoille.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 450 g rahkaa

  • 150 g mansikoita pieniksi paloiteltuna

  • 60 g cashewpähkinöitä

  • 1 -2 ruukkua tuoretta minttua

  • 30 g ruokaöljyä (miedon makuista)

  • tarvittaessa makeutusta, esim. erytritolia

  • miehen annos
  • 750 g rahkaa

  • 250 g mansikoita pieniksi paloiteltuna

  • 90 g cashewpähkinöitä

  • 2 ruukkua tuoretta minttua

  • 45 g ruokaöljyä (miedon makuista)

  • tarvittaessa makeutusta, esim. erytritolia

ohjeet

  • Sekoita sauva- tai tehosekoittimella keskenään minttu, cashewpähkinät ja ruokaöljy. Makeuta rahka tarvittaessa ja laita kulhon pohjalle. Pilko päälle mansikat pieniksi paloiksi ja lisää minttupyree.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa annoksesta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!