Minttu-mansikkarahka
Annokset
3
annostaValmistusaika
15
minutesMinttu antaa mukavan raikkauden rahkalle ja mansikoille.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
450 g rahkaa
150 g mansikoita pieniksi paloiteltuna
60 g cashewpähkinöitä
1 -2 ruukkua tuoretta minttua
30 g ruokaöljyä (miedon makuista)
tarvittaessa makeutusta, esim. erytritolia
- miehen annos
750 g rahkaa
250 g mansikoita pieniksi paloiteltuna
90 g cashewpähkinöitä
2 ruukkua tuoretta minttua
45 g ruokaöljyä (miedon makuista)
tarvittaessa makeutusta, esim. erytritolia
ohjeet
- Sekoita sauva- tai tehosekoittimella keskenään minttu, cashewpähkinät ja ruokaöljy. Makeuta rahka tarvittaessa ja laita kulhon pohjalle. Pilko päälle mansikat pieniksi paloiksi ja lisää minttupyree.
- Syö tällä aterialla 1/3 osa annoksesta.