Munakoiso-mozzarella-lassaka

Annoksia

1

Annosta
Valmistusaika

1

hour 

Lassaka on lasagnen ja moussakan yhdistelmä. Tässä reseptissä juustokastike on korvattu mozzarellalla. Perinteisesti moussakassa on käytetty lampaan jauhelihaa, se sopii hyvin myös tähän.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 2 valkosipulinkynttä

  • 1 punasipuli

  • 2 tlk (à 400 g) kokonaisia, kuorittuja tomaatteja suolaa

  • mustapippuria

  • 1 tl oreganoa

  • 1 tl basilikaa

  • 400 g jauhelihaa (160 g soijarouhetta)

  • 2 munakoisoa

  • 160 g mozzarellaa

  • 2 tl suolaa

  • miehen annos
  • 3 valkosipulinkynttä

  • 1 punasipuli

  • 2 tlk (à 400 g) kokonaisia, kuorittuja tomaatteja suolaa

  • mustapippuria

  • 1 tl oreganoa

  • 1 tl basilikaa

  • 600 g jauhelihaa (240 g soijarouhetta)

  • 2 munakoisoa

  • 240 g mozzarellaa

  • 2 1/2 tl suolaa

Ohjeet

  • Pilko sipulit ja yhdistä ne tomaattien kanssa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja yrteillä. Muussaa tomaatteja haarukalla.
  • Leikkaa munakoisot pituussuunnassa ohuiksi siivuiksi. Levitä siivut pellille ja ripota päälle vähän suolaa. Paahda siivuja uunissa noin 15 minuuttia 175 asteessa.
  • Paista jauheliha ja mausta suolalla ja pippurilla. Siivuta mozzarella ohuiksi siivuiksi.
  • Lado kerros munakoisoviipaleita uunivuoan pohjalle, kaada päälle puolet tomaattikastikketta ja jauhelihaa, lisää pinnalle mozzarellaviipaleita. Tee toinen samanlainen kerros. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes munakoiso on pehmeää.
  • Syö 1/4 lassakasta tällä aterialla.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!