Mustaherukkagranola
3
Annosta30
minutesMustaherukkagranola tarjoaa rapeaa nautintoa aamupalalle ilman ylimääräistä sokeria.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
20 g manteleita
20 g cashewpähkinöitä
20 g kookoshiutaleita
20 g avokadoöljyä
20 g auringonkukansiemeniä
100 g mustaherukoita (tuore tai pakaste)
2 tl psylliumia
1 tl vaniljajauhetta
1 tl kanelia
1 tl kardemummaa
2 tl erytritolia
- lisäksi naisen annos
750 g Alpro Greek Style (no sugars)
- miehen annos
30 g manteleita
30 g cashewpähkinöitä
30 g kookoshiutaleita
30 g avokadoöljyä
30 g auringonkukansiemeniä
200 g mustaherukoita (tuore tai pakaste)
3 tl psylliumia
1 ½ tl vaniljajauhetta
1 ½ tl kanelia
1 ½ tl kardemummaa
3 tl erytritolia
- lisäksi miehen annos
1200 g Alpro Greek Style (no sugars)
Ohjeet
- ämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita granolan ainekset keskenään kulhossa ja kaada leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan tai pellille. Paista granolaa uunissa noin 15-20 minuuttia, kunnes se alkaa saada väriä. Anna granolan jäähtyä ja murustele levystä granolaa jugurtin päälle. Granola säilyy hyvin jääkaapissa.
- Syö tällä aterialla 1/3 osa granolasta ja soijajugurtista.