Mustaherukkagranola

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Mustaherukkagranola tarjoaa rapeaa nautintoa aamupalalle ilman ylimääräistä sokeria.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 20 g manteleita

  • 20 g cashewpähkinöitä

  • 20 g kookoshiutaleita

  • 20 g avokadoöljyä

  • 20 g auringonkukansiemeniä

  • 100 g mustaherukoita (tuore tai pakaste)

  • 2 tl psylliumia

  • 1 tl vaniljajauhetta

  • 1 tl kanelia

  • 1 tl kardemummaa

  • 2 tl erytritolia

  • lisäksi naisen annos
  • 750 g Alpro Greek Style (no sugars)

  • miehen annos
  • 30 g manteleita

  • 30 g cashewpähkinöitä

  • 30 g kookoshiutaleita

  • 30 g avokadoöljyä

  • 30 g auringonkukansiemeniä

  • 200 g mustaherukoita (tuore tai pakaste)

  • 3 tl psylliumia

  • 1 ½ tl vaniljajauhetta

  • 1 ½ tl kanelia

  • 1 ½ tl kardemummaa

  • 3 tl erytritolia

  • lisäksi miehen annos
  • 1200 g Alpro Greek Style (no sugars)

Ohjeet

  • ämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita granolan ainekset keskenään kulhossa ja kaada leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan tai pellille. Paista granolaa uunissa noin 15-20 minuuttia, kunnes se alkaa saada väriä. Anna granolan jäähtyä ja murustele levystä granolaa jugurtin päälle. Granola säilyy hyvin jääkaapissa.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa granolasta ja soijajugurtista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!