Mustaherukkapannacotta

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

30

minutes
Kokonaisvalmistusaika

3

hours 

Raikas mustaherukkapannacotta on helppo tehdä mustaherukkamehusta. Lisäämme pannacottaan proteiinijauhetta tuomaan makeutta ja proteiinia. Koristelu hoituu tietenkin suloisenkirpeillä mustaherukoilla tai mustikoilla.

Koko määrässä on kolme naisen tai kaksi miehen annosta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • 300 g creme fraiche 12%

  • 250 g rahkajogurttia

  • 2 dl soseusettua mustaherukkaa tai makeuttamatonta mustaherukkamehua

  • 2 tl agar agaria

  • 30 g vaniljanmakuista proteiinijauhetta

  • erytritolia makeutukseen

  • koristeluun mustaherukoita

ohjeet

  • Yhdistä kattilassa creme fraiche, jogurtti, mustaherukkasose, agar agar ja proteiinijauhe.
  • Voit ajaa seoksen tasaiseksi sauvasekoittimella.
  • Maista ja lisää tarvittaessa makeutusta erytritolilla.
  • Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä kaksi minuuttia koko ajan sekoittaen. Seos palaa helposti pohjaan, niin keittele miedolla lämpötilalla koko ajan vispaten.
  • Kaada mustaherukkapannacotta annoslaseihin. Peitä ne ja siirrä viileään. Anna annosten hyytyä vähintään pari tuntia tai yön yli.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!