Mustikka-inkiväärituorepuuro
Annoksia
1
AnnostaValmistusaika
20
minutesMustikka-inkiväärituorepuuro on kulhollinen hyvää oloa. Siemenissä on paljon hyviä rasvoja, inkivääri hoitaa vatsaa ja nopeuttaa aineenvaihduntaa ja mustikoista saat hyvä antioksidantteja.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
10 g chiansiemniä
10 g pellavasiemenrouhetta
1 dl mantelimaitoa
150 g rahkaa
80 g mustikoita
1 tl raastettua inkivääriä
ripaus kardemummaa ja erytritolia
Päälle marjoja, hasselpähkinärouhetta ja 1/3 banaani
- miehen annos
20 g chiansiemniä
20 g pellavasiemenrouhetta
1 1/2 dl mantelimaitoa
250 g rahkaa
120 g mustikoita
1 1/2 tl raastettua inkivääriä
ripaus kardemummaa ja erytritolia
Päälle marjoja, hasselpähkinärouhetta ja 1/3 banaani
Ohjeet
- Sekoita mantelimaito ja siemenet keskenään. Lisää rahka, mustikat ja inkivääri. Aja seos tasaiseksi teho- tai sauvasekoittimella.
- Tarkista maku ja mausta halutessasi kardemummalla ja erytritolilla.
- Anna vetäytyä vähintään 10 minuuttia tai vaikka yön yli.
- Laita päälle vähän marjoja, banaania ja hasselpähkinärouhetta.