Pähkinäinen tuorepuuro vadelmapyreellä
Annoksia
1
AnnostaValmistusaika
30
minutesPähkinäinen tuorepuuro on ihanan täyteläinen maultaan johon vadelmapyree tuo mukavaa raikkautta.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
10 g pellavasiemenrouhetta
1 1/2 dl mantelimaitoa
125 g Alpro Greek style no sugar -jogurttia
60 g raejuustoa
puolikas banaani
30 g hasselpähkinärouhetta
ripaus suolaa ja kardemummaa
100 g vadelmia (pakaste)
ripaus vaniljaa
- miehen annos
15 g pellavasiemenrouhetta
2 dl mantelimaitoa
200 g Alpro Greek style no sugar -jogurttia
100 g raejuustoa
1 banaani
50 g hasselpähkinärouhetta
ripaus suolaa ja kardemummaa
100 g vadelmia (pakaste)
ripaus vaniljaa
Ohjeet
- Laita pellavasiemenrouheet likoamaan mantelimaitoon noin 15 minuutiksi.
- Kuumenna sillä aikaa vadelmat pienessä kattilassa koko ajan hämmennellen.
- Lisää joukkoon jogurtti, raejuusto, hasselpähkinärouhe ja banaani sekä ripaus suolaa ja kardemummaa.
- Aja puuro tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.
- Voit puristaa vadelmat siivilän läpi jos haluat pyreestä tasaista tai sitten vain sekoittaa sekaan ripauksen vaniljaa.
- Syö puuro vadelmapyreen kanssa. Voit ripotella päälle vähän hasselpähkinärouhetta.