Pähkinäinen tuorepuuro vadelmapyreellä

Annoksia

1

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Pähkinäinen tuorepuuro on ihanan täyteläinen maultaan johon vadelmapyree tuo mukavaa raikkautta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 10 g pellavasiemenrouhetta

  • 1 1/2 dl mantelimaitoa

  • 125 g Alpro Greek style no sugar -jogurttia

  • 60 g raejuustoa

  • puolikas banaani

  • 30 g hasselpähkinärouhetta

  • ripaus suolaa ja kardemummaa

  • 100 g vadelmia (pakaste)

  • ripaus vaniljaa

  • miehen annos
  • 15 g pellavasiemenrouhetta

  • 2 dl mantelimaitoa

  • 200 g Alpro Greek style no sugar -jogurttia

  • 100 g raejuustoa

  • 1 banaani

  • 50 g hasselpähkinärouhetta

  • ripaus suolaa ja kardemummaa

  • 100 g vadelmia (pakaste)

  • ripaus vaniljaa

Ohjeet

  • Laita pellavasiemenrouheet likoamaan mantelimaitoon noin 15 minuutiksi.
  • Kuumenna sillä aikaa vadelmat pienessä kattilassa koko ajan hämmennellen.
  • Lisää joukkoon jogurtti, raejuusto, hasselpähkinärouhe ja banaani sekä ripaus suolaa ja kardemummaa.
  • Aja puuro tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.
  • Voit puristaa vadelmat siivilän läpi jos haluat pyreestä tasaista tai sitten vain sekoittaa sekaan ripauksen vaniljaa.
  • Syö puuro vadelmapyreen kanssa. Voit ripotella päälle vähän hasselpähkinärouhetta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!