Paistettua kukkakaalta, tofua ja tyrnihilloketta

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Paahdettu kukkakaali, marinoitu tofu ja herkullinen tyrnihilloke yhdistyvät tässä reseptissä luoden makumaailman, joka on täynnä kontrasteja ja yllätyksiä. Paistettu kukkakaalin maku on miellyttävä, tofun tasoittaa makuja ja tyrnihilloke tuo siihen makean kirpeää raikkautta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 1 kukkakaali

  • 2 rkl soijakastiketta

  • 20 g oliiviöljyä

  • 1 tl valkopippuria

  • paistettu tofu naisen annos
  • 200 g tofua (jalotofu, marinoitua)

  • 20 g oliiviöljyä

  • Tyrnihilloke naisen annos
  • 2 dl tyrnimarjoja

  • 1 -2 tl psylliumia

  • 2 rkl erytritolia

  • lisäksi
  • salaattia

  • kirsikkatomaatteja

  • miehen annos
  • 1 iso kukkakaali

  • 2 rkl soijakastiketta

  • 30 g oliiviöljyä

  • 1 tl valkopippuria

  • tofu miehen annos
  • 300 g tofua (jalotofu, marinoitua)

  • 30 g oliiviöljyä

  • Tyrnihilloke miehen annos
  • 2 dl tyrnimarjoja

  • 1 -2 tl psylliumia

  • 2 rkl erytritolia

  • lisäksi
  • salaattia

  • kirsikkatomaatteja

Ohjeet

  • Valmista kukkakaalipihvit. Leikkaa kukkakaali noin sentin siivuiksi. Kantaosa pitää siivut hyvin kasassa, joten osa kukkakaalista voi olla paloina. Kaada astiaan soijakastike, oliiviöljy ja valkopippuri ja laita kukkakaalit siihen marinoitumaan. Paista kukkakaalit grillissä tai uunissa foliovuoassa valellen niille oliiviöljyä.
  • Tee tyrnihilloke sekoittamalla blenderissä sekaisin kaikki ainekset ja kaada astiaan tekeytymään.
  • Leikkaa tofu siivuiksi ja paista grillissä tai pannulla valellen siihen oliiviöljyä.
  • Lisää salaatinlehdet ja kirsikkatomaatit tarjoiluvaiheessa.
  • Syö tällä aterialla puolet tofusta, kukkakaalista ja hillokkeesta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!