Parmesaanimunakas

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

15

minutes

Nopeatekoinen ja herkullinen munakas parmesaanijuustolla syntyy helposti aamupalaksi. Ohje on kahdelle aamulle, mutta se kannattaa puolittaa ja valmistaa munakas juuri ennen tarjoilua.


Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 4 kananmunaa

  • aurinkokuivattuja tomaatteja pilkottuna

  • ½ tl valkosipulijauhetta

  • 1 tl suolaa

  • 2 salottisipulia pilkottuna

  • 10 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • Salaattisekoitusta

  • 40 g parmesaanilastuja

  • miehen annos
  • 6 kananmunaa

  • aurinkokuivattuja tomaatteja pilkottuna

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • 1 ½ tl suolaa

  • 3 salottisipulia pilkottuna

  • 20 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • Salaattisekoitusta

  • 60 g parmesaanilastuja

Ohjeet

  • Paista pilkottu sipuli öljyssä ja lisää keskenään sekoitetut munat, mausteet ja aurinkokuivatut tomaatit. Jos käytät öljyssä olevia aurinkokuivattuja tomaatteja, niin valuta öljy pois tomaateista. Paista munakasta lasikannen alla, kunnes kananmunat ovat koaguloituneet.
  • Lisää lautaselle salaattisekoitus ja ripottele parmesaanilastut päälle.
  • Syö tällä aterialla puolet annoksesta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!