Parsakaali-kana-gratiini
Annoksia
3
AnnostaValmistusaika
45
minutesTämä gratiini on maukas ja valmistuu helposti ja nopeasti.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
100 g kanapekonia tai 80 g Mifu-suikaleita
200 g kanafileitä tai 160 g Mifu-suikaleita
1 parsakaali pilkottuna
1 punasipuli pilkottuna
200 g kasvirasvasekoitetta (4 %)
80 g juustoa raastettuna (Arlan Kepeä Kadett 5 %)
Lisäksi salaattia, kurkkua, tomaattia
- miehen annos
150 g kanapekonia tai 120 g Mifu-suikaleita
300 g kanafileitä tai 240 g Mifu-suikaleita
1 parsakaali pilkottuna
2 punasipulia pilkottuna
300 g kasvirasvasekoitetta (4 %)
120 g juustoa raastettuna (Arlan Kepeä Kadett 5 %)
Lisäksi salaattia, kurkkua, tomaattia
Ohjeet
- Leikkaa kanapekoni ja kanafileet paloiksi (tai Mifu-suikaleet) ja paista hetki pannulla. Lisää mukaan parsakaali ja punasipuli. Paista noin 3-5 minuuttia ja kaada ainekset vuokaan.
- Sekoita keskenään juustoraaste ja kasvirasvasekoite. Paista uunissa 220 asteessa noin 20 minuuttia.
- Syö tällä aterialla 1/3 osa salaatin, tomaatin ja kurkun kanssa.