Parsakaaliomeletti

Annoksia

1

Annosta
Valmistusaika

15

minutes

Parsakaalin rpsakkuus ja munakkaan pehmeys tekevät tästä omeletista herkullisen vaihtoehdon niin kasvissyöjille kuin kaikille ruoasta nauttiville. Tsatsiki tyyppinen kastike kruunaa kokonaisuuden. Kastike on parhaimmillaan, jos sen annetaan maustua yön yli.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 100 g parsakaalia

  • 5 g oliiviöljyä

  • 2 kananmunaa

  • 1/2 tl suolaa

  • ripaus mustapippiria

  • 1 tl fenkolinsiemeniä

  • 15 g juustoraastetta (10 %)

  • päälle naisen annos
  • 60 g kermaviiliä (6 %)

  • 5 cm pätkä kurkkua

  • 1/2 tl valkosipulijauhetta

  • 1/2 kpl salottisipulia

  • ripaus suolaa

  • ripaus mustapippuria

  • miehen annos
  • 130 g parsakaalia

  • 10 g oliiviöljyä

  • 3 kananmunaa

  • 1/2 tl suolaa

  • ripaus mustapippiria

  • 1 tl fenkolinsiemeniä

  • 25 g juustoraastetta (10 %)

  • Päälle miehen annos
  • 100 g kermaviiliä (6 %)

  • 7 cm pätkä kurkkua pieninä paloina

  • 1/2-1 tl valkosipulijauhetta

  • 1/2 kpl salottisipulia silputtuna

  • ripaus suolaa

  • ripaus mustapippuria

Ohjeet

  • Pilko parsakaali pieniksi paloiksi ja paista hetki öljyssä. Yhdistä keskenään kananmunat ja mausteet ja lisää parsakaalin joukkoon. Lisää päälle juustoraaste.
  • Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet sekaisin.
  • Syö omeletti kastikkeen kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!