Parsapizza
Annoksia
2
AnnostaValmistusaika
45
minutesTässä pizzassa pohja valmistuu porkkanasta ja päälle tulee parsaa. Lisää makua tuo kanapekoni.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- pohja naisen annos
5 porkkanaa raastettuna
2 kananmunaa
60 g juustoraastetta
- päälliset naisen annos
20 g pinjansiemeniä
8 -10 kpl parsaa
6 rkl tomaattipyreetä
100 g kanapekonia tai 80 g Mifu-suikaletta
(1 rkl ravintohiivahiutaleita)
- pohja miehen annos
7 porkkanaa raastettuna
2 kananmunaa
90 g juustoraastetta
- päälliset miehen annos
30 g pinjan siemeniä
10 -12 kpl parsaa
6 rkl tomaattipyreetä
200 g kanapekonia tai 150 g Mifu-suikaletta
(1 rkl ravintohiivahiutaleita)
Ohjeet
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Puristele raastetuista porkkanoista ylimääräinen neste pois, lisää juustoraaste ja kananmuna. Levitä pohja ohueksi levyksi haarukalla tai käsin leivinpaperille uunipellille. Kypsennä pohjaa uunissa noin 10-15 minuuttia.
- Levitä puolivalmiin pohjan päälle tomaattipyree, kanapekonit, halkaistut parsat. Ripottele päälle pinjansiemenet. Paista uunissa noin 10 minuuttia. Halutessasi ripottele valmiin pizzan päälle ravintohiivahiutaleet.
- Syö tällä aterialla puolet pizzasta.