Parsapizza

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

45

minutes

Tässä pizzassa pohja valmistuu porkkanasta ja päälle tulee parsaa. Lisää makua tuo kanapekoni.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • pohja naisen annos
  • 5 porkkanaa raastettuna

  • 2 kananmunaa

  • 60 g juustoraastetta

  • päälliset naisen annos
  • 20 g pinjansiemeniä

  • 8 -10 kpl parsaa

  • 6 rkl tomaattipyreetä

  • 100 g kanapekonia tai 80 g Mifu-suikaletta

  • (1 rkl ravintohiivahiutaleita)

  • pohja miehen annos
  • 7 porkkanaa raastettuna

  • 2 kananmunaa

  • 90 g juustoraastetta

  • päälliset miehen annos
  • 30 g pinjan siemeniä

  • 10 -12 kpl parsaa

  • 6 rkl tomaattipyreetä

  • 200 g kanapekonia tai 150 g Mifu-suikaletta

  • (1 rkl ravintohiivahiutaleita)

Ohjeet

  • Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  • Puristele raastetuista porkkanoista ylimääräinen neste pois, lisää juustoraaste ja kananmuna. Levitä pohja ohueksi levyksi haarukalla tai käsin leivinpaperille uunipellille. Kypsennä pohjaa uunissa noin 10-15 minuuttia.
  • Levitä puolivalmiin pohjan päälle tomaattipyree, kanapekonit, halkaistut parsat. Ripottele päälle pinjansiemenet. Paista uunissa noin 10 minuuttia. Halutessasi ripottele valmiin pizzan päälle ravintohiivahiutaleet.
  • Syö tällä aterialla puolet pizzasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!