Pinaatti-feta-muffinsit

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Pinaatti-feta-muffinsit toimii hyvin aamupalana tai vaikka kahvipöydän herkkuna.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 6 munaa

  • 1 pussi (á 150 g) pakastepinaattia

  • 1/2 punasipuli

  • kourallinen tuoretta basilikaa

  • 1 dl vettä

  • 1/2 dl pofiberia

  • 1 tl psylliumia

  • 100 g fetaa

  • 1 1/2 tl suolaa

  • 1 tl mustapippuria

  • 10 g oliviiöljyä

  • miehen annos
  • 9 munaa

  • 1 pussi (á 150 g) pakastepinaattia

  • 1/2 punasipuli

  • kourallinen tuoretta basilikaa

  • 1 dl vettä

  • 1/2 dl pofiberia

  • 1 tl psylliumia

  • 150 g fetaa

  • 2 tl suolaa

  • 1 tl mustapippuria

  • 15 g oliviiöljyä

Ohjeet

  • Sulata pinaatti. Hienonna sipuli ja basilika, sekä feta.
  • Laita uuni lämpenemään 200 asteseen.
  • Sekoita pofiber ja psyllium kulhossa, lisää vesi. Sekoita hyvin. Lisää kananmunat ja vatkaa tasaiseksi. Lisää silputtu sipuli ja basilika. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Voitele 12 muffinivuokaa oliiviöljyllä. Jaa seos 12 muffinivuokaan. Ripottele feta-murska vuokien pinnalle.
  • Paista noin 20 minuuttia.
  • Syö 1/3 muffinseista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!