Pinaatti-juustopiiras

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

45

minutes

Pinaatti ja salaattijuusto ovat luottopari, joka ei petä koskaan. Simppeli pinaatti-fetapiiras syntyy helposti ja maistuu myös kylmänä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 150 g pakastepinaattia

  • 4 kananmunaa

  • mustapippuria

  • 100 g salaattijuustoa (7 %) fetan tyyppinen juusto

  • 1 punasipuli

  • 20 g oliiviöljyä

  • 100 g ruokakermaa (10 %)

  • Lisäksi: tomaattia, kurkkua

  • miehen annos
  • 250 g pakastepinaattia

  • 6 kananmunaa

  • mustapippuria

  • 150 g salaattijuustoa (7 %) fetan tyyppinen juusto

  • 2 punasipuli

  • 30 g oliiviöljyä

  • 200 g ruokakermaa (10 %)

  • Lisäksi: tomaattia, kurkkua

Ohjeet

  • Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Lämmitä pannulla keskilämmöllä ensin puolet öljystä ja lisää pakastepinaatti. Kun pinaatti on lähes sulaa, lisää kuutioitu sipuli. Paista niin kauan, että pinaatista on vesi haihtunut pois.
  • Sekoita kananmuna, ruokakerma ja puolet murustetusta juustosta hyvin keskenään. Lisää seokseen pinaatti-sipulisekoitus. Kaada seos piirakkavuokaan, jonka olet voidellut lopulla öljyllä. Murustele loppu juusto piiraan päälle. Paista uunissa noin 30-40 minuuttia.
  • Tarjoile tomaatin ja kurkun kanssa.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa piirakasta tomaatin ja kurkun kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!