Pinaattikeitto

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

45

minutes

Ihanan täyteläinen pinaattikeitto sisältää ravintorikasta pinaattia ja proteiinia. Makua tuo sulatejuusto. Pinaattikeittohan syödään perinteisesti kananmunien kanssa. Jos keitto näyttää vetelältä voit lisätä ripauksen psylliumia.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 2 ps (á 125 g) pinaattia

  • 200 g raejuustoa

  • 3 dl vettä

  • 90 g sulatejuustoa esim. Koskenlaskijaa

  • 1 tl suolaa

  • 3 kananmunaa

  • miehen annos
  • 3 ps (á 125 g) pinaattia

  • 200 g raejuustoa

  • 4 dl vettä

  • 180 g sulatejuustoa esim. Koskenlaskijaa

  • 1 1/2 tl suolaa

  • 6 kananmunaa

Ohjeet

  • Keitä kananmunat, noin 8-9 minuutissa kiehuvassa vedessä on hyvä aika. Säikäytä munat kylmän veden alla.
  • Laita vesi kiehumaan kattilaan ja lisää pinaatti. Kun pinaatti on sulanut, laita joukkoon viipaloitu koskenlaskija juusto. Kiehauta niin että juusto sulaa.
  • Lisää raejuusto. Aja halutessasi keitto tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.
  • Mausta suolalla.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa keitosta naiset yhden ja miehet kahden kananmunan kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!