Piparkakut

Annoksia

20

Annosta
Valmistusaika

45

minutes

Piparkakut jouluun. Näissä pipareissa ei ole hiilihydraattia, mutta makua riittää! Valmista taikina edellisenä päivänä.

Taikinasta valmistuu noin 20 pientä piparkakkua

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • 2,5 dl mantelijauhetta

  • 100 g voita

  • 1 dl erytritolia

  • 2 tl piparkakkumaustetta

  • 1 tl leivinjauhetta

  • 1 kananmuna

Ohjeet

  • Sulata voi kattilassa. Sulata joukkoon erytritoli. Älä kiehuta.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään.
  • Kun voiseos on jäähtynyt, sekoita sekaan kuivat aineet ja kananmuna.
  • Lusikoi taikina pakastepussiin ja laita jääkaappiin yöksi.
  • Kaaviloi taikina kelmun avulla ja ota muotilla kuvioita. Taikina pitää olla aika viileää, pienet muotit toimivat parhaiten.
  • Siirrä varovasti leivinpaperoidulle pellille ja paista 200 asteessa noin 8 minuuttia. Varo ettei pala!

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!