Pizza juustopohjalla

Annoksia

3

Annosta
Cooking time

40

minutes

Viikonloppuna on ihana herkutella pizzalla. Tässä helppo ohje!

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • Naisten pohja
  • 80 g juustoraastetta (esim. mozzarella)

  • 3 rkl Alpro greek style No sugar tai islantilainen jogurtti (skyr)

  • 2 kananmunaa

  • 2 dl Pofiberia

  • Naisten päälliset
  • 2 dl tomaatti/pizzakastiketta (esim. Mutti tai Pirkka parhaat pizzakastike)

  • 180 g palvikinkkua (tai mifu-suikaletta 140 g)

  • 40 g juustoraastetta (esim. mozzarella)

  • 1 punasipuli

  • tuoretta basilikaa

  • tuoretta rucolaa

  • Miesten pohja
  • 120 g juustoraastetta (esim. mozzarella)

  • 4,5 rkl Alpro greek style No sugar tai islantilainen jogurtti (skyr)

  • 3 kananmunaa

  • 3 dl Pofiberia

  • Miesten päälliset
  • 3 dl tomaatti/pizzakastiketta (esim. Mutti tai Pirkka parhaat pizzakastike)

  • 270 g palvikinkkua (tai Mifu-suikaletta 210 g)

  • 60 g juustoraastetta (esim. mozzarella)

  • 1 punasipuli

  • tuoretta basilikaa

  • tuoretta rucolaa

Ohjeet

  • Sekoita munat ja Alpro.
  • Lisää pofiber ja mozzarella raaste. Sekoita hyvin
  • Painele taikina leivinpaperilla päällystetylle pellille tasaiseksi pizzaksi.
  • Esipaista pohjaa 200 asteessa n. 8 min. uunin keskitasolla.
  • Viipaloi sipuli ja kuutioi kinkku.
  • Levitä tomaattikastike pohjan päälle.
  • Levittele kinkkusuikaleet, sipulit ja juustoraaste pizzapohjan päälle.
  • Paista pizzaa noin. 8 minuuttia noin 8 minuuttia, niin että pinta ruskistuu.
  • Lisää pizzan päället tuoretta rucolaa ja basilikaa makusi mukaan.
  • Syö tällä aterialla 1/3 pizzasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!