Porkkanafritterit ja tonnikalamousse

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Porkkanafritterit syntyvät helposti porkkanaraasteesta ja kananmunasta. Niille seuraksi sekoitellaan käden käänteessä tonnikalamousse tonnikalasta ja jogurtista.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • porkkanafritterit naisen annos
  • 500 g porkkanaa

  • 2 cm:n pala inkivääriä

  • 2 munaa

  • 1 rkl psylliumia

  • mustapippuria

  • 1 tl suolaa

  • Paistamiseen 20 g öljyä

  • Tonnikalamousse naisen annos
  • 200 g tonnikalapaloja vedessä

  • 200 g turkkilaista jogurttia

  • 1/2 dl ruohosipulia silputtuna

  • 1 rkl sitruunamehua

  • suolaa maun mukaan

  • mustapippuria

  • porkkanafritterit miehen annos
  • 700 g porkkanaa

  • 3 cm:n pala inkivääriä

  • 3 munaa

  • 1 1/2 rkl psylliumia

  • mustapippuria

  • 1 1/2 tl suolaa

  • Paistamiseen 30 g öljyä

  • Tonnikalamousse miehen annos
  • 300 g tonnikalapaloja vedessä

  • 300 g turkkilaista jogurttia

  • 2/3 dl ruohosipulia silputtuna

  • 1 1/2 rkl sitruunamehua

  • suolaa maun mukaan

  • mustapippuria

Ohjeet

  • Kuori porkkanat ja inkivääri. Raasta ne karkeaksi raasteeksi.
  • Sekoita kulhossa porkkanaraaste, munat, psyllium ja mausteet.
  • Kuumenna pannu. Paista seoksesta öljyssä keskilämmöllä frittereitä.
  • Paistoaika on muutama minuutti molemmin puolin.
  • Sekoita tonnikalamoussen ainekset yhteen ja anna hetken maun tasoittua.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa frittereistä ja tonnikalamoussesta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!