Poropizza juurespohjalla

Annokset

3

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Juurekset ja pororouhe yhdistyvät maukkaaksi pizzaksi.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • juurespohja naisen annos
  • 1 (n. 70 g) porkkana

  • 1/3 (200 g) kukkakaali

  • 2 munaa

  • 40 g juustoraastetta

  • ripaus suolaa

  • täytteet naisen annos
  • 200 g pizzakastiketta, sokeroimaton (esim. Mutti)

  • 150 g pororouhetta tai 200 g vegejauhista (esim. Pirkka tai Next level)

  • 80 g juustoraastetta

  • rucolaa

  • juurespohja miehen annos
  • 2 (140 g) porkkanaa

  • 1/2 (300 g) kukkakaali

  • 3 munaa

  • 60 g juustoraastetta

  • ripaus suolaa

  • täytteet miehen annos
  • 300 g pizzakastiketta, sokeroimaton (esim. Mutti)

  • 200 g pororouhetta tai 300 g vegejauhista (esim. Pirkka tai Next level)

  • 120 g juustoraastetta

  • rucolaa

ohjeet

  • Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  • Valmista ensin pohja. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.
  • Raasta tai pilko veitsenkärjellä kukkakaali pieneksi muruksi.
  • Sekoita juusto- porkkana- ja kukkakaaliraasteet sekaisin. Lisää ripaus suolaa. Riko sekaan kananmunat ja sekoita hyvin.
  • Taputtele seos leivinpaperoidulle pellille.
  • Levitä pohjalle pizzakastike.
  • Ripottele päälle pororouhe tai ruskistettu vegejauhis.
  • Lisää vielä juustoraaste.
  • Paista pizzaa noin 15-20 minuuttia kunnes juusto on ruskistunut ja pohja kypsynyt.
  • Lisää päälle vielä tuoretta rucolaa.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa pizzasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!