Punajuuri-fetamunakas

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

20

minutes

Punajuuri ja feta ovat loistava yhdistelmä. Ne sopivat loistavasti munakkaaseen josta tulee tukeva ateria.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • NAISEN ANNOS
  • 150 g punajuuria

  • 1/2 pieni sipuli

  • 10 g oliiviöljyä

  • 4 kananmunaa

  • 60 g fetajuustoa

  • 1 tl timjamia

  • 3 rkl tuoretta lehtipersiljaa tai ruohosipulia hienonnettuna

  • 3 rkl mantelimaitoa tai vettä

  • 1/2 tl suolaa

  • mustapippuria

  • MIEHEN ANNOS
  • 200 g punajuuria

  • 1/2 pieni sipuli

  • 15 g oliiviöljyä

  • 6 kananmunaa

  • 90 g fetajuustoa

  • 1 tl timjamia

  • 4 rkl tuoretta lehtipersiljaa tai ruohosipulia hienonnettuna

  • 4 rkl mantelimaitoa tai vettä

  • 1/2 tl suolaa

  • mustapippuria

ohjeet

  • Kuori ja raasta punajuuret. Jos käytät esikeitettyjä sinun ei tarvitse kuoria, vaan voit vain viipaloida punajuuret. Kuori ja siivuta sipuli. Lämmitä pannussa öljy ja kuullota punajuurta ja sipulia keskilämmöllä noin 10 minuuttia eli kunnes punajuuret ja sipulit ovat kypsiä.
  • Riko kananmunat kulhoon, murustele sekaan puolet fetajuustosta sekä hienonnetut yrtit, mausteet ja mantelimaito tai vesi. Sekoita ja kaada punajuuri-sipuliseoksen päälle, sekoita hieman halutessasi.
  • Paista munakasta miedolla lämmöllä (nelosella tai vitosella) niin kauan että se on hyytynyt.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!