Pyttipannu
Annoksia
3
AnnostaValmistusaika
20
minutesPyttipannu on nopeatekoinen arkiruoka ja tässä versiossa perunat on korvattu kasviksilla.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
2 sipulia
150 g makkaraa Carlos/Wojtek tmv. tai 150 g soijanakkeja
10 g oliivi- tai rypsiöljyä
500 g parsakaali-kukkakaali-porkkanasekoitus (pakaste)
1 tl suolaa
1 tl valkopippuria
1 tl valkosipulijauhetta
3 kananmunaa
10 g oliivi- tai rypsiöljyä
kurkkua
- miehen annos
2 sipulia
300 g makkaraa Carlos/Wojtek tmv. tai 300 g soijanakkeja
15 g oliivi- tai rypsiöljyä
600 g parsakaali-kukkakaali-porkkanasekoitus (pakaste)
1 tl suolaa
1 tl valkopippuria
1 tl valkosipulijauhetta
3 kananmunaa
15 g oliivi- tai rypsiöljyä
kurkkua
Ohjeet
- Keitä parsakaali-kukkakaali-porkkanasekoitus kattilassa kypsäksi.
- Pilko sipuli ja leikkaa makkarat paloiksi ja paista öljyssä, niin, että sipulit ja makkarat saavat väriä pintaan.
- Lisää parsakaali-kukkakaali-porkkanasekoitus pannulle ja lisää mausteet. Kypsennä muutama minuutti.
- Paista kananmunat pannulla öljyssä.
- Lisää paloitellut kurkut lautaselle.
- Syö tällä aterialla 1/3 osa pyttipannusta.