Pyttipannu

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Pyttipannu on nopeatekoinen arkiruoka ja tässä versiossa perunat on korvattu kasviksilla.



Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 2 sipulia

  • 150 g makkaraa Carlos/Wojtek tmv. tai 150 g soijanakkeja

  • 10 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 500 g parsakaali-kukkakaali-porkkanasekoitus (pakaste)

  • 1 tl suolaa

  • 1 tl valkopippuria

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • 3 kananmunaa

  • 10 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • kurkkua

  • miehen annos
  • 2 sipulia

  • 300 g makkaraa Carlos/Wojtek tmv. tai 300 g soijanakkeja

  • 15 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 600 g parsakaali-kukkakaali-porkkanasekoitus (pakaste)

  • 1 tl suolaa

  • 1 tl valkopippuria

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • 3 kananmunaa

  • 15 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • kurkkua

Ohjeet

  • Keitä parsakaali-kukkakaali-porkkanasekoitus kattilassa kypsäksi.
  • Pilko sipuli ja leikkaa makkarat paloiksi ja paista öljyssä, niin, että sipulit ja makkarat saavat väriä pintaan.
  • Lisää parsakaali-kukkakaali-porkkanasekoitus pannulle ja lisää mausteet. Kypsennä muutama minuutti.
  • Paista kananmunat pannulla öljyssä.
  • Lisää paloitellut kurkut lautaselle.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa pyttipannusta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!