Raejuustoleipä

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

45

minutes


Joko oot testannut tätä viraalihitiksi noussutta raejuustoleipää? Tätä kannattaa maistaa, vaikka et 
raejuustosta tykkäisikään.

Tämä proteiinipitoinen leipä on helppo tehdä ja muokata oman maun mukaan. Tämä käy hyvin myös vaikka tortillaksi.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 200 g raejuustoa

  • 2 kananmunaa

  • ripaus suolaa

  • mausteita oman maun mukaan, esim. valkosipulia, ruohosipulia, mustapippuria, oreganoa

  • 10 g oliiviöljyä

  • päälliset naisen annos
  • 45 g vihreää pestoa

  • salaattia

  • 45 g juustoa

  • 50 g ilmakuivattua kinkkua

  • miehen annos
  • 300 g raejuustoa

  • 3 kananmunaa

  • ripaus suolaa

  • mausteita oman maun mukaan, esim. valkosipulia, ruohosipulia, mustapippuria, oreganoa

  • 15 g oliiviöljyä

  • päälliset miehen annos
  • 60 g vihreää pestoa

  • salaattia

  • 70 g juustoa

  • 75 g ilmakuivattua kinkkua

ohjeet

  • Sekoita teho- tai sauvasekoittimella raejuusto, kananmunat ja mausteet.
  • Surauta massa tasaiseksi.
  • Öljyä leivinpaperoitu uunipelti ja kaada massa pellille. Paista leipää 200 asteisessa uunissa 25 minuuttia tai kunnes leipä on saanut kauniin kullanruskean värin.
  • ähdytä ja leikkaa leipä kolmeen osaan.
  • Kasaa täytteet leivän päälle ja leikkaa kolmioleiviksi.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!