Raparperi-minttu-herkku

Annoksia

1

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Raparperi on ihanan hapan ja sopii hyvin raejuuston ja jogurtin kanssa. Maitotuotteet pyöristävät raparperin makua. Parhaimmillaan raparperin varret on alkukesästä, kun ne ovat vielä nuoria. Voit valmistaa tämän määrän tuplana, niin kahden aamun aamiaiset on valmiina.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 2 nuorta raparperin vartta

  • 125 g raejuustoa

  • 100 g turkkilaista tai kreikkalaista jugurttia

  • muutama tuore mintun lehti

  • erytritolia tmv. makeutusta maun mukaan

  • miehen annos
  • 3 nuorta raparperin vartta

  • 200 g raejuustoa

  • 200 g turkkilaista tai kreikkalaista jugurttia

  • muutama tuore mintun lehti

  • erytriolia tmv. makeutusta maun mukaan

Ohjeet

  • Kuori ja pilko raparperi pieniksi paloiksi ja keitä kattilassa pienessä tilkassa vettä. Raparperit ovat valmiit, kun neste on haihtunut ja raparperit pehmenneet. Silppua mintun lehdet joukkoon, makeuta ja sekoita raejuuston ja jogurtin joukkoon.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!