Vadelma-raparperituorepuuro

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

40

minutes

Tähän tuorepuuroon valmistetaan raparperi-vadelmahilloke. Maku on raikas jota ryyditetään kanelin ja kardemumman mausteisuudella. 

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos raparperi-vadelmahilloke
  • 3 vartta raparperia

  • 1/2 dl vettä

  • 100 g vadelmia

  • 1/2 tl ksantaania

  • ripaus vaniljaa

  • halutessasi makeutusta voit lisätä erytritolia

  • naisen annos
  • 300 g rahka-jogurttia

  • 20 g chiansiemeniä

  • 20 g pellavasiemenrouhetta

  • kardemummaa ja ripaus suolaa

  • 40 g cashew-pähkinöitä

  • 1 banaani

  • kaneli

  • miehen annos raparperi-vadelmahilloke
  • 5 vartta raparperia

  • 1 dl vettä

  • 200 g vadelmia

  • 1 tl ksantaania

  • ripaus vaniljaa

  • halutessasi makeutusta voit lisätä erytritolia

  • miehen annos
  • 500 g rahka-jogurttia

  • 30 g chiansiemeniä

  • 30 g pellavasiemenrouhetta

  • kardemummaa ja ripaus suolaa

  • 40 g cashew-pähkinöitä

  • 1 banaani

  • kanelia

ohjeet

  • Pilko raparperinvarret paloiksi.
  • Laita kattilaan vesi, raparperipalat ja vadelmat.
  • Anna kiehua miedolla lämmöllä, niin että raparperi pehmenee.
  • Lisää seokseen ksantaani ja vaniljajauhe. Voit lisätä makeutta erytritolilla.
  • Anna hillokkeen jäähtyä.
  • Yhdistä rahkajogurtti, chiansiemenet, pellavasiemenrouhe, puolet hillokkesta ja ripaus kardemummaa ja suolaa. Voit ajaa seoksen tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.
  • Anna vetäytyä vähintään kymmenenen minuuttia, voit myös tehdä puuron valmiiksi jo edellisenä iltana.
  • Syö puuro lopun vadelmahillokkeen, banaanin ja cashewpähkinöiden kanssa. Voit ripotella päälle vielä kanelia.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!