Retiisi-ricottapihvit ja kurkkurelissi

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

45

minutes

Tässä uudenlainen tapa käyttää retiisejä, noita ravitsevia ja iloisenvärisiä pikkupalleroita. Näitä pihvejä voisi kutsua melkein letuiksi. Pihvien kaveriksi valmistuu herkullinen kurkkurelissi.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 200 g tofua

  • 15 retiisiä

  • 2 kevätsipulinvartta

  • 100 g ricottaa

  • 2 kananmunaa

  • 1/2 tl suolaa

  • 1 tl provencale-mausteseosta

  • 1 tl psylliumia

  • öljyä paistamiseen

  • kurkkurelissi naisen annos
  • 1 kurkku

  • 1 kevätsipuli

  • 1 rkl sinappia

  • 15 g majoneesia

  • 2 tl omenasiiderietikkaa

  • ripaus suolaa

  • lisäksi
  • salaattisekoitusta

  • miehen annos
  • 300 g tofua

  • 20 retiisiä

  • 3 kevätsipulinvartta

  • 200 g ricottaa

  • 3 kananmunaa

  • 1/2 tl suolaa

  • 2 tl provencale-mausteseosta

  • 2 tl psylliumia

  • öljyä paistamiseen

  • kurkkurelissi miehen annos
  • 1 1/2 kurkkua

  • 2 kevätsipulia

  • 1 1/2 rkl sinappia

  • 25 g majoneesia

  • 3 tl omenasiiderietikkaa

  • ripaus suolaa

  • lisäksi
  • salaattisekoitusta

ohjeet

  • Ensin tee kurkkurelissi. Pese ja kuutioi avomaankurkku. Hienonna kevätsipuli. Sekoita relissin aineet tasaiseksi seokseksi kulhossa. Anna relissin maustua kylmässä retiisipihvien valmistamisen ajan.
  • Raasta retiisit ja hienonna kevätsipulit. Yhdistä kaikki pihvien ainekset kulhossa. Aja seos tasaiseksi taikinaksi sauva- tai tehosekoittimella. Anna vetäytyä noin 5 minuuttia.
  • Paista pihvit öljyssä. Lettupannu on hyvä apu jos haluat pihveistä tasaisen kokoisia.
  • Syö pihvit kurkkurelissin ja salaatin kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!