Sienikeittoa ja savustettua lohta

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Ihana täyteläinen sienikeitto maustetaan persiljalla, suurustetaan Koskenlaskijalla ja nautitaan savulohen kanssa.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 400 g lämminsavulohta

  • 500 g sieniä (esim. kantarelleja, suppilovahveroita)

  • 1 sipuli

  • 10 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 8 dl kana- tai kasvislientä

  • 2 rkl pofiberia

  • 140 g Koskenlaskija-sulatejuustoa

  • mustapippuria

  • kourallinen persiljaa

  • miehen annos
  • 600 g lämminsavulohta

  • 600 g sieniä (esim. kantarelleja, suppilovahveroita)

  • 1 1/2 sipulia

  • 15 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 9 dl kana- tai kasvislientä

  • 3 rkl pofiberia

  • 210 g Koskenlaskija-sulatejuustoa

  • mustapippuria

  • kourallinen persiljaa

Ohjeet

  • Puhdista sienet ja leikkaa viipaleiksi. Hienonna sipuli. Paista niitä kattilassa öljyssä, kunnes sienistä irtoava neste on lähes haihtunut.
  • Lisää pofiber ja sekoita. Kaada päälle liemi.
  • Silppua persilja ja lisää joukkoon.
  • Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla n. 10 min.
  • Kuutioi sulatejuusto.
  • Lisää sulatejuusto keittoon ja sekoita, kunnes tasaista.
  • Mausta mustapippurilla oman maun mukaan.
  • Lisää pinnalle hienonnettua persiljaa.
  • Syö 1/4 osa keitosta ja kalasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!