Sienipaistos suikalelihalla

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Tämä helppo ateria valmistuu nopeasti ja siinä maistuu ihanasti syksyn maut.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 300 g naudan suikalelihaa tai 120 g soijasuikaleita

  • 400 g kesäkurpitsaa

  • ½ l puhdistettuja ja tarvittaessa esikäsiteltyjä sieniä

  • 2 sipulia

  • 2 -3 valkosipulin kynttä

  • 20 g seesamöljyä

  • 100 g kirsikkatomaatteja

  • (½ dl vettä)

  • ripaus chiliä

  • 1/2 tl mustapippuria

  • vajaa 1 tl suolaa

  • 1 tl timjamia

  • miehen annos
  • 450 g naudan suikalelihaa tai 180 g soijasuikaleita

  • 600 g kesäkurpitsaa

  • 2/3 l puhdistettuja ja tarvittaessa esikäsiteltyjä sieniä

  • 2 sipulia

  • 3 valkosipulin kynttä

  • 30 g seesamöljyä

  • 150 g kirsikkatomaatteja

  • (½ dl vettä)

  • ripaus chiliä

  • 1 tl mustapippuria

  • 1 1/2 tl suolaa

  • 1 tl timjamia

Ohjeet

  • Kuori ja viipaloi tai silppua sipulit.
  • Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuleita siinä, lisää suikaleliha.
  • Kuutioi kesäkurpitsa.
  • Lisää sienet sekä kesäkurpitsakuutiot ja paista, kunnes niistä alkaa irrota nestettä. Lisää tomaatit ja mausta. Kaada pannulle vettä, jos seos tuntuu liian kuivalta.
  • Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa paistoksesta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!