Sillikaviaari ja uusia perunoita

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

30

minutes

Toiveresepti! Perinteinen sillikaviaari ja uudet perunat. Mikä olisikaan perinteisempi suomalainen kesäherkku!

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINEOSAT

  • sillikaviaari naisen annos
  • 3 kananmunaa

  • 1 salottisipuli

  • 150 g silliä (esim. matjes-sillifile huom. koita valita mahdollisimman vähäsokerinen)

  • 150 g creme fraichea (12%)

  • tilliä

  • mustapippuria

  • naisen annos
  • 360 g uusia perunoita

  • 1 kurkku

  • sillikaviaari miehen annos
  • 5 kananmunaa

  • 1 salottisipuli

  • 200 g silliä (esim. matjes-sillifile huom. koita valita mahdollisimman vähäsokerinen)

  • 300 g creme fraichea (12%)

  • tilliä

  • mustapippuria

  • miehen annos
  • 570 g uusia perunoita

  • 1 kurkku

OHJEET

  • Pese perunat ja laita kiehumaan. Keitä kypsiksi.
  • Keitä munia kiehuvassa vedessä 8 minuuttia. Kaada kuuma vesi pois ja ”säikäytä” munat jääkylmän veden alla. Voit samalla hölskyttää munia kattilan laitoja vasten, niin kuoret irtoaa hyvin.
  • Kuori ja pilko sipuli. Pilko sillifile suupaloiksi. Kuori ja pilko kananmunat. Sekoita kananmunat, sipuli, sillit ja creme fraiche.
  • Lisää tilliä ja mustapippuria makusi mukaan.
  • Syö perunat sillikaviaarin ja kurkun kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!