Suolaista naposteltavaa

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

15

minutes

Tässä helppo tarjotin naposteltavaa vaikka illanistujaisiin tai leffa-iltaan.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 200 g kanapekonia

  • 40 g manteleita

  • 1 tl öljyä

  • suolaa

  • chilihiutaleita

  • 2 porkkanaa

  • 10 cm pätkä kurkkua

  • dippi naisen annos
  • 100 g kevyt kermaviiliä

  • 2 tl sitruunamehua

  • 1 valkosipulinkynsi

  • ripaus suolaa

  • miehen annos
  • 300 g kanapekonia

  • 60 g manteleita

  • 1 tl öljyä

  • suolaa

  • chilihiutaleita

  • 3 porkkanaa

  • 15 cm pätkä kurkkua

  • dippi miehen annos
  • 200 g kevyt kermaviiliä

  • 4 tl sitruunamehua

  • 2 valkosipulinkynttä puristettuna

  • ripaus suolaa

Ohjeet

  • Valmista dippi sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Voit valmistaa dipin jo paria tuntia aiemmin, jotta valkosipuli ehtii maustaa kermaviilin.
  • Paloittele porkkanat ja kurkut suikaleiksi. Lämmitä öljy paistinpannulla ja lisää mantelit. Lämmitä manteleita hetki pannulla ja lisää joukkoon suola ja chilihiutaleet. Siirrä mantelit sivuun ja paista kanapekonit molemmin puolin rapeiksi.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!