Sushia kukkakaaliriisillä

Annoksia

1

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Nyt sushit täytetään kukkakaalilla. Tässä annoksessa on paljon hyvinä ravinteita ja vitamiineja. 



Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 2 norileväarkkia (tai kurkkua suikaleina)

  • 100 g tofua (Jalotofu, kylmäsavu) suikaleina

  • 10 g seesamöljyä (tai muuta ruokaöljyä)

  • kurkkua

  • 150 g kukkakaalia

  • 20 g majoneesia

  • soijakastiketta

  • miehen annos
  • 3 norileväarkkia (tai kurkkua suikaleina)

  • 150 g tofua (Jalotofu, kylmäsavu) suikaleina

  • 10 g seesamöljyä (tai muuta ruokaöljyä)

  • kurkkua

  • 150 g kukkakaalia

  • 30 g majoneesia

  • soijakastiketta

Ohjeet

  • Huuhtele kukkakaali ja raasta se karkealla terällä tai monitoimikoneessa hienoksi muruksi.
  • Lämmitä seesamiöljy pannulla ja lisää kukkakaaliriisi. Keitä muutama minuutti, kunnes kukkakaali on hiukan pehmennyt. Anna kukkakaaliriisin jäähtyä ja paista sillä aikaa tofusuikaleet pannulla öljyssä muutama minuutti.
  • Levitä norilevyn päälle ensin kukkakaaliriisiä ja asettele lähelle alareunaa kurkku- ja tofusuikaleet. Sipaise kevyesti majoneesia tofusuikaleiden päälle ja kääri norilevy rullalle alareunasta alkaen.
  • Dippaa soijakastikkeeseen.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!