Taatelisalaatti

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

15

minutes

Tässä salaatissa yhdistyy taateliin kaksi espanjalaisen keittiön helmeä serranon kinkku ja manchego-juusto. Kokonaisuuden kruunaa balsamicokastike.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 1 pussi (65g) baby pinaattia

  • rucolaa

  • 100 g serranon kinkkua tai 150 g kasvisleikkelettä esim. Bon soya tai Muu

  • 150 g kinkkua (esim. saunapalvia lihapitoisuus väh. 90% ) tai 150 g kasvisleikkelettä esim. Bon soya tai Muu

  • 3 taatelia

  • 80 g manchego-juustoa tai muuta kovaa juustoa

  • balsamico-kastike naisen annos
  • 20 g oliiviöljyä

  • 2 rkl balsamicoa

  • 1/2 tl suolaa

  • 1/2 tl mustapippuria

  • miehen annos
  • 1 pussi (65g) baby pinaattia

  • rucolaa

  • 150 g serranon kinkkua tai 200 g kasvisleikkelettä esim. Bon soya tai Muu

  • 225 g kinkkua (esim. saunapalvia lihapitoisuus väh. 90%) tai 250 g kasvisleikkelettä esim. Bon soya tai Muu

  • 5 taatelia

  • 120 g manchego-juustoa tai muuta kovaa juustoa

  • balsamico-kastike miehen annos
  • 30 g oliiviöljyä

  • 3 rkl balsamicoa

  • 2/3 tl suolaa

  • 2/3 tl mustapippuria

Ohjeet

  • Pilko taatelit pieniksi paloiksi.
  • Leikkele myös kinkut pieniksi suupaloiksi.
  • Levittele baby pinaatti ja rucola kulhon pohjalle, lisää päälle kinkut.
  • Lisää vielä taatelit.
  • Vuole kuorimaveitsellä pieniä paloja manchego-juustoa.
  • Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin.
  • Levitä kastike salaatin päälle.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa salaatista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!