Taatelisalaatti
3
Annosta15
minutesTässä salaatissa yhdistyy taateliin kaksi espanjalaisen keittiön helmeä serranon kinkku ja manchego-juusto. Kokonaisuuden kruunaa balsamicokastike.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
1 pussi (65g) baby pinaattia
rucolaa
100 g serranon kinkkua tai 150 g kasvisleikkelettä esim. Bon soya tai Muu
150 g kinkkua (esim. saunapalvia lihapitoisuus väh. 90% ) tai 150 g kasvisleikkelettä esim. Bon soya tai Muu
3 taatelia
80 g manchego-juustoa tai muuta kovaa juustoa
- balsamico-kastike naisen annos
20 g oliiviöljyä
2 rkl balsamicoa
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
- miehen annos
1 pussi (65g) baby pinaattia
rucolaa
150 g serranon kinkkua tai 200 g kasvisleikkelettä esim. Bon soya tai Muu
225 g kinkkua (esim. saunapalvia lihapitoisuus väh. 90%) tai 250 g kasvisleikkelettä esim. Bon soya tai Muu
5 taatelia
120 g manchego-juustoa tai muuta kovaa juustoa
- balsamico-kastike miehen annos
30 g oliiviöljyä
3 rkl balsamicoa
2/3 tl suolaa
2/3 tl mustapippuria
Ohjeet
- Pilko taatelit pieniksi paloiksi.
- Leikkele myös kinkut pieniksi suupaloiksi.
- Levittele baby pinaatti ja rucola kulhon pohjalle, lisää päälle kinkut.
- Lisää vielä taatelit.
- Vuole kuorimaveitsellä pieniä paloja manchego-juustoa.
- Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin.
- Levitä kastike salaatin päälle.
- Syö tällä aterialla 1/3 osa salaatista.