Tofuvohvelit
Annokset
2
annostaValmistusaika
20
minutesTofusta tulee ihanan rapeaa ja herkullista vohveliraudalla. Tätä kannattaa kokeilla vaikka et niin tofun ystävä olisikaan. Ja mikä parasta ateria valmistuu hetkessä!
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
200 g tofua
10 g öljyä
- kastike naisen annos
10 g maapähkinävoita tai tahinia
20 g öljyä
1 valkosipulinkynsi
2 rkl soijakastiketta
ripaus kuivattua chiliä ja mustapippuria
- lisäksi naisen ja miehen annos
60 g salaattisekoitusta
2 tomaattia
1/2 kurkku
- miehen annos
300 g tofua
15 g öljyä
- kastike miehen annos
15 g maapähkinävoita tai tahinia
30 g öljyä
2 valkosipulinkynttä
2 1/2 rkl soijakastiketta
ripaus kuivattua chiliä ja mustapippuria
ohjeet
- Valmista ensin kastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Sekoita kaikki kastikkeen ainekset.
- Valmista salaatti. Pilko kaikki vihannekset ja sekoita yhteen.
- Kaada tofusta ylimääräinen neste, painele talouspaperilla tofu mahdollisimman kuivaksi.
- Leikkaa tofu noin sentin paksuisiksi siivuiksi.
- Laita tofu vohvelirautaan 3-4 minuutiksi. Voit painaa kantta hieman että tofu saa ihanan rapean pinnan.
- Nauti tällä aterialla puolet vohveleista, kastikkeesta ja salaatista.