Tofuvohvelit

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

20

minutes

Tofusta tulee ihanan rapeaa ja herkullista vohveliraudalla. Tätä kannattaa kokeilla vaikka et niin tofun ystävä olisikaan. Ja mikä parasta ateria valmistuu hetkessä!

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 200 g tofua

  • 10 g öljyä

  • kastike naisen annos
  • 10 g maapähkinävoita tai tahinia

  • 20 g öljyä

  • 1 valkosipulinkynsi

  • 2 rkl soijakastiketta

  • ripaus kuivattua chiliä ja mustapippuria

  • lisäksi naisen ja miehen annos
  • 60 g salaattisekoitusta

  • 2 tomaattia

  • 1/2 kurkku

  • miehen annos
  • 300 g tofua

  • 15 g öljyä

  • kastike miehen annos
  • 15 g maapähkinävoita tai tahinia

  • 30 g öljyä

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 2 1/2 rkl soijakastiketta

  • ripaus kuivattua chiliä ja mustapippuria

ohjeet

  • Valmista ensin kastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Sekoita kaikki kastikkeen ainekset.
  • Valmista salaatti. Pilko kaikki vihannekset ja sekoita yhteen.
  • Kaada tofusta ylimääräinen neste, painele talouspaperilla tofu mahdollisimman kuivaksi.
  • Leikkaa tofu noin sentin paksuisiksi siivuiksi.
  • Laita tofu vohvelirautaan 3-4 minuutiksi. Voit painaa kantta hieman että tofu saa ihanan rapean pinnan.
  • Nauti tällä aterialla puolet vohveleista, kastikkeesta ja salaatista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!