Tonnikalalasagne munakoisolla

Annokset

4

annosta
Valmistusaika

2

hours 

Tämä tonnikalalasagne valmistuu ilman juustokastikkeen keittelyä, koska juustokastikkeena toimii Koskenlaskija ruoka & dippi. Maukas arkiruoka joka maistuu koko perheelle. Jos et pidä munakoisosta voit korvata sen kesäkurpitsalla.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 2 sellerinvartta

  • 1 salottisipuli

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 10 g öljyä

  • 3 rkl tomaattipyreetä

  • 500 g tomaattimurskaa

  • 1/2 rkl oreganoa

  • 1 tl suolaa

  • 1 munakoiso

  • 300 g tonnikalaa vedessä

  • 160 g ruoka & dippi voimakas (15%)

  • 50 g kevyt juustoa (esim. polar 10%)

  • miehen annos
  • 3 sellerinvartta

  • 2 salottisipulia

  • 3 valkosipulinkynttä

  • 15 g öljyä

  • 5 rkl tomaattipyreetä

  • 800 g tomaattimurskaa

  • 1 rkl oreganoa

  • 1 1/2 tl suolaa

  • 2 munakoisoa

  • 450 g tonnikalaa vedessä

  • 250 g ruoka & dippi voimakas (15%)

  • 100 g kevyt juustoa (esim. polar 10%)

Ohjeet

  • Viipaloi munakoiso(t) ohuksi siivuiksi pystysuuntaan. Ripottele päälle vähän suolaa ja anna hikoilla puolisen tuntia. Pyyhi sitten vesi ja suola pois.
  • Tee seuraavaksi tomaattikastike. Freesaa pieneksi pilkottu selleri ja sipulit öljyssä. Lisää päälle tomaattipyree, tomaattimurska ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen kymmenisen minuuttia.
  • Sekoita tomaattikastikkeeseen tonnikala.
  • Lusikoi 1/3 osa tomaattikastiketta uunivuoan pohjalle. Lusikoi päälle 1/3 osa Koskenlaskijasta.
  • Lado päälle munakoisoviipaleet.
  • Tee toinen samanlainen kerros. Lisää päälle vielä loppu tomaattikastike ja Koskenlaskija. Päällimäiseksi raasta kevyt juusto.
  • Paista lasagnea 185 asteessa noin tunnin verran.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!