Tortilla-letut kebabsuikaleilla
3
Annosta20
minutesTortilla-letut täytetään kebabilla ja niiden kanssa nautitaan sipulista kastiketta sekä avokadoa.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- Naisen annos letut
75 g kikhernejauhoja
1 ½ tl psylliumjauhetta
3 kananmunaa
1 tl suolaa
- Täyte naisen annos
150 g kebablihaa tai 60 g soijasuikaleita
½ tl paprikajauhetta
½ tl juustokuminaa
½ tl oreganoa
ripaus cayennepippuria
ripaus mustapippuria
rucolaa
kirsikkatomaatteja lohkoina
1 tl sipulijauhetta
100 g avokadoa
- Kastike naisen annos
75 g creme fraichea (12 %)
1 tl valkosipulijauhetta
ripaus suolaa (maun mukaan)
- Letut miehen annos
75 g kikhernejauhoja
1 ½ tl psylliumjauhetta
3 kananmunaa
1 tl suolaa
- Täyte miehen annos
250 g kebablihaa tai 100 g soijasuikaleita
1 tl paprikajauhetta
1 tl juustokuminaa
½ tl oreganoa
ripaus cayennepippuria
ripaus mustapippuria
rucolaa
kirsikkatomaatteja lohkoina
1 tl sipulijauhetta
150 g avokadoa
- Kastike miehen annos
150 g creme fraichea (12 %)
2 tl valkosipulijauhetta
ripaus suolaa (maun mukaan)
Ohjeet
- Pilko tomaatit lohkoiksi ja lisää joukkoon sipulijauhe. Jätä maustumaan.
- Sekoita kastikeainekset keskenään ja jätä maustumaan.
- Valmista letut sekoittamalla taikinan aineet keskenään. Paista kuivalla teflonpannulla taikinasta 3 lettua. Levitä taikinaa pannulla, jotta saat letuista ohuita. Paista molemmin puolin.
- Paista kebabliha tai liotetut soijasuikaleet ja lisää paprikajauhe, juustokumina, oregano ja pippurit.
- Kasaa lautaselle ensin lettu, jonka keskelle tulee kebabliha, rucola ja tomaattilohkot. Kääri lettu rullalle ja lisää lautaselle avokado ja kastike, jos ne eivät mahdu letun sisälle.
- Syö tällä aterialla 1/3 osa letuista ja täytteistä.