Uunifetamunakas

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

20

minutes

Samettisen pehmeä uunimunakas syntyy vesihauteessa. Potkua munakkaaseen tuo chiliöljy.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 4 kananmunaa

  • 50 g ruokakermaa (10%)

  • ripaus suolaa ja mustapippuria

  • 50 g kirsikkatomaatteja

  • 40 g fetaa

  • päälle naisen annos
  • 10 g valkosipuli-chiliöljyä tai 10 g oliiviöljyä ja ripaus chilihiutaleita

  • miehen annos
  • 6 kananmunaa

  • 100 g ruokakermaa (10%)

  • ripaus suolaa ja mustapippuria

  • 80 g kirsikkatomaatteja

  • 60 g fetaa

  • päälle miehen annos
  • 15 g valkosipuli-chiliöljyä tai 15 g oliiviöljyä ja ripaus chilihiutaleita

ohjeet

  • Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  • Sekoita munien rakenne rikki, sekoita joukkoon kerma, suola ja pippuri.
  • Kaada seos pieneen uunivuokaan.
  • Halkaise kirsikkatomaatit ja lisää ne munien joukkoon. Ripottele päälle fetaa.
  • ämmitä vettä ja kaada vesi isompaan uunivuokaan (mihin mahtuu tuo pienempi uunivuoka).
  • Laita munakasvuoka vesihauteeseen ja nosta uuniin.
  • Paista munakasta vesihautessa noin 15 minuuttia kunnes se on hyytynyt.
  • Kaada päälle valkosipuli-chiliöljyä (resepti löytyy reseptipankista) tai oliiviöljyä ja ripauksella chiliä.
  • Syö tällä aterialla puolet.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!