Välimeren uunimunakas

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Tämä uunimunakas sopii aamun aloitukseen tarjoten herkullisen matkan Välimeren makujen maailmaan.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 6 kananmunaa

  • 100 g kermaa (10 %)

  • 40 g fetajuustoa paloina

  • 30 g pestoa

  • 70 g oliiveja halkaistuna

  • 100 g kirsikkatomaatteja halkaistuna

  • 2 tl basilikaa

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • 1 tl mustapippuria

  • ripaus suolaa

  • ruohosipulia

  • miehen annos
  • 9 kananmunaa

  • 200 g kermaa (10 %)

  • 60 g fetajuustoa paloina

  • 50 g pestoa

  • 100 g oliiveja halkaistuna

  • 150 g kirsikkatomaatteja halkaistuna

  • 3 tl basilikaa

  • 2 tl valkosipulijauhetta

  • 1 tl mustapippuria

  • ripaus suolaa

  • ruohosipulia

Ohjeet

  • Riko kananmunat kulhoon ja sekoita joukkoon kerma. Mausta suolalla, valkosipulijauheella ja mustapippurilla. Laita vuokaan leivinpaperi pohjalle ja kaada munakasmassa vuokaan.
  • Lisää pilkotut tomaatit ja oliivit sekä fetajuusto ja pestokastike tasaisesti joka puolelle.
  • Ripottele päälle kuivattu basilika ja tuore ruohosipuli.
  • Kypsennä 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa munakkaasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!