Varhaiskaalikanakeitto

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

50

minutes

Varhaiskaali on maultaan pehmeää ja siitä valmistuu ihana keitto yhdistettynä kanaan.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 400 g kanasuikaletta tai 320 g Mifu-suikaletta

  • 1 varhaiskaali

  • 1 kpl sipuli

  • 4 kpl porkkanaa

  • 15 g voita

  • 10 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1 l vettä

  • 1 kasvisliemikuutio

  • 2 rkl tomaattisosetta (pyree)

  • 1 kpl tähtianis

  • 1/2 tl suolaa

  • 1/4 tl mustapippuria

  • 60 g siemeniä

  • silputtua persiljaa

  • miehen annos
  • 600 g kanasuikaletta tai 500 g Mifu-suikaletta

  • 1 varhaiskaali

  • 1 kpl sipuli

  • 6 kpl porkkanaa

  • 30 g voita

  • 15 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1 l vettä

  • 2 kasvisliemikuutiota

  • 3 rkl tomaattisosetta (pyree)

  • 1 kpl tähtianis

  • 1/2 tl suolaa

  • 1/4 tl mustapippuria

  • silputtua persiljaa

  • 80 g siemeniä

Ohjeet

  • Suikaloi kaali, silppua sipuli ja viipaloi porkkana.
  • Kuullota kasviksia kattilassa voissa, kunnes kaali painuu kasaan.
  • Lisää tomaattipyree, vesi, kasvisliemikuutiot ja mausteet. Anna kiehua 15 minuuttia.
  • Paista kana pannulla öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kattilaan. Anna keiton hautua 10 minuuttia. Silppua pinnalle persiljaa tai korianteria. Ripottele päälle vielä siemeniä.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!