Kanapizza

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

35

minutes

Tähän pizzaan voit käyttää kaapista löytyvät juuston loput. Täytteeseen tulee kanajauhelihaa, basilikaa ja tomaattia. Yksinkertaista ja maukasta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • pizzapohja naisen annos
  • 200 g kevyt juustoa raasteena (rasva enint. 10%) esim. Kepeä kadett 5 %

  • 4 kananmunaa

  • täyte naisen annos
  • 2 dl pizzakastiketta esim. Mutti

  • 200 g kanan jauhelihaa tai 80g liotettua soijarouhetta

  • 1 tl Barbeque tai kana-maustesekoitusta esim. Santa Maria Chicken & Steak maustesekoitusta

  • 200 g kirsikkatomaatteja

  • kuivattua oreganoa

  • tuoretta basilikaa

  • Voit halutessasi lisätä päälle 10 g majoneesia / annos

  • pohja miehen annos
  • 300 g kevyt juustoa raasteena (rasva enint. 10%) esim. Kepeä kadett 5 %

  • 6 kananmunaa

  • täyte miehen annos
  • 3 dl pizzakastiketta esim. Mutti

  • 400 g kanan jauhelihaa tai 120 g liotettua soijarouhetta

  • 2 tl Barbeque tai kana-maustesekoitusta esim. Santa Maria Chicken & Steak maustesekoitusta

  • 200 g kirsikkatomaatteja halkaistuna

  • kuivattua oreganoa

  • tuoretta basilikaa

  • Voit halutessasi lisätä päälle 15 g majoneesia / annos

Ohjeet

  • Sekoita kananmunat ja juustoraaste keskenään. Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 5-7 minuuttia 215 asteessa.
  • Ota pohja pois uunista, anna jäähtyä hieman ja levitä pohjalle tomaattikastike.
  • Paista kanan jauheliha ja mausta. Lisää jauheliha ja halkaistut kirsikkatomaatit pizzapohjan päälle.
  • Paista uunissa 215 asteessa noin 10-12 minuuttia. Ripottele päälle kuivattua oreganoa, tuoretta basilikaa sekä tee majoneesista raitoja.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa pizzasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!