Kaalilaatikko pannulla

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Tämä on todellinen pikaversio kaalilaatikosta. Jauheliha ja sipulit (+ mausteet) kannattaa paistaa kerralla ja jakaa kolmeen osaan. Muuten kaalilaatikko kannattaa tehdä annos kerrallaan pannulla. Myös kaalin voi suikaloida valmiiksi, mutta paistaminen kannattaa tehdä juuri ennen tarjoilua.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 400 g kaalia suikaloituna

  • 2 sipulia silputtuna

  • 200 g naudanjauhelihaa tai 160 g Mifu-jauhista

  • suolaa

  • mustapippuria

  • oreganoa

  • 40 g juustoraastetta (10 %)

  • 20 g oliiviöljyä

  • lisäksi esim. puolukoita, tomaattia ja kurkkua

  • miehen annos
  • 500 g kaalia suikaloituna

  • 3 sipulia silputtuna

  • 300 g naudanjauhelihaa tai 250 g Mifu-jauhista

  • suolaa

  • mustapippuria

  • oreganoa

  • 60 g juustoraastetta (10 %)

  • 30 g oliiviöljyä

  • lisäksi esim. puolukoita, tomaattia ja kurkkua

Ohjeet

  • Paista jauheliha ja sipulit pannulla ja mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla. Nosta jauheliha sivuun.
  • Paista oliiviöljyssä (10 g/15 g) puolet kaalisuikaleista. Kun kaali on saanut hieman väriä pintaan ja on pehmennyt, lisää puolet jauhelihasta kaalin joukkoon.
  • Lisää juustoraaste (20 g/30 g), tarkasta maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
  • Syö esimerkiksi puolukoiden, tomaatin ja kurkun kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!