Kookosmarinoidut kanavartaat, melonisalaattia ja täytetyt herkkusienet
4
Annosta20
minutes3
hoursTämä on täydellinen kesäruoka. Raikas salaatti ja ihanan kookoksiset kanavartaat ovat todella hyvä pari. Suolaisen lisän tuo täytetyt herkkusienet.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
400 g broilerin fileepihvejä tai 400 g tofua
200 g kookosmaitoa (8%)
2 rkl punaista currytahnaa
1 rkl soijakastiketta
1 tl suolaa
- herkkusienet naisen annos
8 kpl grilliherkkusienä
80 g sinihomejuustoa
- miehen annos
600 g broilerin fileepihvejä tai 600 g tofua
400 g kookosmaitoa (8%)
3 rkl punaista currytahnaa
2 rkl soijakastiketta
1 1/2 tl suolaa
- herkkusienet miehen annos
12 kpl grilliherkkusienä
120 g sinihomejuustoa
- kurkku-melonisalaattia
1 kpl kurkku
1/2 kpl hunajamelonia
1 kpl limetin mehu
15 g oliiviöljyä
suolaa
rouhittua roseepippuria
1 kpl ruukku rucolaa
Ohjeet
- Leikkaa broilerinliha tai tofu muutaman sentin paksuisiksi suikaleiksi. Sekoita kookosmaitoon soija, currytahna ja suola. Sekoita joukkoon broilerisuikaleet tai tofu ja peitä kelmulla. Anna maustua muutaman tunnin tai yön yli.
- Pujota suikaleet liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Nosta vartaat grillille tai uuniin ja kypsennä noin 15 minuuttia tai kunnes liha on kypsää. Kääntele vartaita kypsennyksen aikana, jotta ne kypsyvät tasaisesti.
- Poista herkkusienistä kannat. Laita herkkusienen sisälle nokare sinihomejuustoa. Paista herkkusienet grillissä tai uunissa, niin että juusto sulaa.
- Pilko kurkku paloiksi. Poista melonista siemenet ja kuoret ja paloittele meloni. Sekoita salaattiainekset keskenään.
- Syö 1/4 osa vartaista, salaatista ja herkkusienistä.