Skagenia kurkkuveneissä

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Skagen on klassinen rapuherkku. Tässä ohjeessa skagenlla täytetään kurkut. Voit käyttää joko pitkiä kurkkuja tai sitten avomaankurkkuja. Kurkuista raaputetun sisällön voi käyttää vaikka smoothiessa.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 300 g katkarapuja

  • 200 g creme fraiche (12%)

  • 1/2 tilliä hienonnettuna

  • 1/2 dl ruohosipulia

  • 1/2 rkl dijon-sinappia

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 4 avomaankurkkua tai 2 pitkää kurkkua

  • 1 sitruuna

  • miehen annos
  • 400 g katkarapuja

  • 300 g creme fraiche (12%)

  • 2/3 dl tilliä hienonnettuna

  • 2/3 dl ruohosipulia

  • 2/3 rkl dijon-sinappia

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 6 avomaankurkkua tai 3 pitkää kurkkua

  • 1 sitruuna

Ohjeet

  • Sulata katkaravut ja valuta ne hyvin.
  • Sekoita ranskankermaan katkaravut. Lisää tilli, ruohosipuli ja muut mausteet.
  • Jos käytät avomaankurkkuja, kuori kurkut. Halkaise kurkut pitkittäin ja raaputa siemenet pois kurkusta.
  • Täytä kurkut skagenilla. Koristele ohuilla sitruunalohkoilla ja tillillä.
  • Syö tällä aterialla puolet.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!