Feta-uunivihannekset ja lohta
4
Annosta1
hourKastike antaa kasviksille lisää herkullista makua ja lohelle lisätään hyvin klassiset sitruuna, suola ja pippuri. Voit paista lohen ja kasvikset uunissa omissa astioissaan yhtä aikaa, kun vain muistat ottaa kasvikset pois uunista lohta aiemmin.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
300 g lohifileetä
suolaa
½ sitruunan mehu
mustapippuria
- kasvikset naisen annos
100 g kevyt salaattijuustoa (3%) (fetan tyyppinen juusto)
80 g cashewpähkinöitä
1 kesäkurpitsa
3 porkkanaa
1 iso punasipuli
1 parsakaali
- kastike naisen annos
30 g oliiviöljyä
pieni loraus vettä
1 tl suolaa
1 rkl dijon-sinappia
- miehen annos
450 g lohifileetä
suolaa
1 sitruunan mehu
mustapippuria
- kasvikset miehen annos
150 g kevyt salattijuustoa (3%) (fetan tyyppinen juusto)
120 g cashewpähkinöitä
1 kesäkurpitsa
5 porkkanaa
2 punasipulia
1 parsakaali
- kastike naisen annos
45 g oliiviöljyä
pieni loraus vettä
1 tl suolaa
1 ½ rkl dijon-sinappia
Ohjeet
- Laita lohifilee leivinpapaperilla vuorattuun vuokaan 215 asteiseen uuniin ja anna kypsyä noin 40 minuuttia tai kunnes lohi on kypsää. Ota lohi uunista ja purista päälle sitruunan mehu ja ripottele suola sekä mustapippuri.
- Pese kesäkurpitsa, kuori porkkanat sekä sipuli. Paloittele kasvikset astiaan, jonne olet sekoittanut kastikeainekset. Pyörittele kasvikset hyvin kastikkeessa ja kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 215 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat pehmentyneet ja saaneet väriä pintaansa.
- Lisää cashewpähkinät ja murustele salaattijuusto kasvisten päälle juuri ennen tarjoilua.
- Syö tällä aterialla 1/4 lohesta ja kasviksista.