Kesäkurpitsasuklaakakku

Annoksia

20

Annosta
Valmistusaika

1

hour 

Kesäkurpitsasuklaakakku on yllättävä ja herkullinen herkku, joka osoittaa, että kesäkurpitsa voi olla paitsi terveellistä myös erittäin herkullista. Kakku ei ole liian makea, vaan siinä korostuu enemmän tumma suklaa. 

noin 20 palaa
Koko kakussa on noin 2,5 naisen annosta ja 1,5 miehen annosta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • 350 g kesäkurpitsaa raastettuna

  • 3 dl pofiberia

  • 3 kananmunaa

  • 125 g rahkaa

  • 1 tl leivinjauhetta

  • 1 tl ruokasoodaa

  • 1 ,5 dl erytritolia

  • 3/4 dl tummaa kaakaojauhetta

  • 40 g auringonkukka- tai rypsiöljyä

Ohjeet

  • ämmitä uuni 200 asteeseen.
  • Voitele kakkuvuoka osalla ruokaöljyä.
  • Sekoita kaikki ainekset yhteen ja kaada kakkuvuokaan.
  • Paista uunissa noin 45 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä.
  • Anna kakun vetäytyä seuraavaan päivään, koska maku on silloin vasta parhaimmillaan.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!