Kesäkurpitsa-carpaccio ja savulohta
Annoksia
2
AnnostaValmistusaika
30
minutesTämä raikas makupari valmistuu nopeasti. Carpaccio paranee, kun sen antaa hetken levähtää jääkaapissa.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
200 g kylmäsavulohta
250 g kesäkurpitsaa
1 sitruuna
10 g oliiviöljyä
mustapippuria
ripaus suolaa
20 g pinjansiemeniä
20 g parmesania
- miehen annos
300 g kylmäsavulohta
350 g kesäkurpitsaa
1 sitruuna
15 g oliiviöljyä
mustapippuria
ripaus suolaa
30 g pinjansiemeniä
30 g parmesania
Ohjeet
- Siivuta kesäkurpitsa ohuiksi siivuiksi ja asettele lautaselle.
- Purista päälle puolikkaan sitruunan mehu.
- Valele päälle oliiviöljyä ja ripottele päälle mustapippuria sekä suolaa.
- Paahda pinjansiemenet kevyesti pannulla ja ripottele kesäkurpitsan päälle.
- Lisää vielä parmesan.
- Anna carpaccion hetki vetäytyä.
- Syö tällä aterialla puolet carpacciosta ja savulohesta sitruunaviipaleiden kanssa.