Kesäkurpitsa-carpaccio ja savulohta

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Tämä raikas makupari valmistuu nopeasti. Carpaccio paranee, kun sen antaa hetken levähtää jääkaapissa.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 200 g kylmäsavulohta

  • 250 g kesäkurpitsaa

  • 1 sitruuna

  • 10 g oliiviöljyä

  • mustapippuria

  • ripaus suolaa

  • 20 g pinjansiemeniä

  • 20 g parmesania

  • miehen annos
  • 300 g kylmäsavulohta

  • 350 g kesäkurpitsaa

  • 1 sitruuna

  • 15 g oliiviöljyä

  • mustapippuria

  • ripaus suolaa

  • 30 g pinjansiemeniä

  • 30 g parmesania

Ohjeet

  • Siivuta kesäkurpitsa ohuiksi siivuiksi ja asettele lautaselle.
  • Purista päälle puolikkaan sitruunan mehu.
  • Valele päälle oliiviöljyä ja ripottele päälle mustapippuria sekä suolaa.
  • Paahda pinjansiemenet kevyesti pannulla ja ripottele kesäkurpitsan päälle.
  • Lisää vielä parmesan.
  • Anna carpaccion hetki vetäytyä.
  • Syö tällä aterialla puolet carpacciosta ja savulohesta sitruunaviipaleiden kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!