Kananugetit ja kasviksia
2
Annosta30
minutesKotitekoiset kananugetit ovat aivan omaa luokkaansa verrattuna kaupan valmiisiin versioihin. Voit olla varma siitä, että käytät laadukkaita raaka-aineita ja voit mukauttaa mausteet oman makusi mukaan.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
200 g kanafileitä tai 160 g Mifu-suikaleita
5 g pofiberia
10 g oliiviöljyä
20 g mantelijauhoja
1/2 tl curryjauhetta
1/2 tl suolaa
1/2 tl valkosipulijauhetta
1/2 tl paprikajauhetta
- Dippi naisen annos
100 g turkkilaista jogurttia
1/2 tl suolaa
1/2 tl valkosipulijauhetta
- Lisäksi
kurkkua
tomaattia
porkkanoita
- miehen annos
300 g kanafileitä tai 250 g Mifu-suikaleita
10 g pofiberia
15 g oliiviöljyä
30 g mantelijauhoja
1 tl curryjauhetta
1 tl suolaa
1/2 tl valkosipulijauhetta
1/2 tl paprikajauhetta
- Dippi miehen annos
150 g turkkilaista jogurttia
1/2 tl suolaa
1 tl valkosipulijauhetta
Ohjeet
- Lämmitä uuni 215 asteeseen. Leikkaa kanafileet 2-3 cm kuutioiksi ja laita ne tai Mifu-suikaleet kulhoon. Mittaa kananugetteihin tarvittavat loput ainekset kulhoon ja sekoita kunnolla, että jokainen kananpala saa tasaisen kuorrutuksen ylleen. Levitä kanat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paista uunissa noin 20-25 minuuttia.
- Valmista dippi sekoittamalla creme fraicheen mausteet. Leikkaa kurkut ja porkkanat tikuiksi.
- Syö tällä aterialla puolet.