Lehtikaalipelti

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

45

minutes

Tässä peltiruoassa on makua, pehmeyttä ja rapeutta juuri sopivassa suhteessa.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 1 prk (380/230 g) kiherneitä suolaliemessä

  • 200 g tofua (maustamaton)

  • 1 1/2 tl curryjauhetta

  • 10 g oliiviöljyä

  • 1/2 tl chilihiutaleita

  • 150 g lehtikaalia

  • 2 vartta kevätsipulia

  • 300 g kirsikkatomaatteja

  • ripaus suolaa ja chilihiutaleita

  • 10 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 80 g fetaa

  • miehen annos
  • 1 prk (380/230 g) kiherneitä suolaliemessä

  • 400 g tofua (maustamaton)

  • 2 tl curryjauhetta

  • 15 g oliiviöljyä

  • 1/2 tl chilihiutaleita

  • 200 g lehtikaalia

  • 3 vartta kevätsipulia

  • 400 g kirsikkatomaatteja

  • ripaus suolaa ja chilihiutaleita

  • 15 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 120 g fetaa

Ohjeet

  • Valuta kikherneet ja kuutioi tofu.
  • Yhdistä nämä kulhossa ja mausta currylla sekä chilillä ja lorauta joukkoon öljyä. Sekoittele niin että mausteet levittyy.
  • Levitä tofu ja kikherneet leivinpaperoidulle pellille. Laita paistumaan uuniin 200 asteeseen noin 15 minuutiksi.
  • Huuhtele lehtikaali, poista lehtiruoti ja revi lehdet reiluiksi suupaloiksi. Halkaise tomaatit ja silppua kevätsipulinvarret. Levitä kasvikset leivinpaperille pellille kikherneiden ja tofun päälle. Kääntele öljyä, chilihiutaleita ja suola kasviksiin.
  • Murusta feta päälle.
  • Paista 200-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia, kunnes feta pehmenee ja lehtikaali hieman rapeutuu.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa peltiruoasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!