Tomaatti-tuorejuustokeitto

Annoksia

4

Annosta
Aktiivinen valmistusaika

20

minutes
Kokonaisvalmistusaika

45

minutes

Tähän tomaattikeittoon pehmeyttä tuo tuorejuusto ja makua tulee currysta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 400 g kanafileitä suikaloituna tai 320 g Mifu-suikaleita

  • 3 tl curryjauhetta tai 1 tl currytahnaa

  • 10 g oliiviöljyä paistamiseen

  • 500 g kirsikkatomaatteja

  • 2 porkkanaa

  • 2 sipulia

  • 100 g kukkakaalia

  • 400 g tomaattimurskaa

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 3 dl vettä

  • 20 g oliiviöljyä paistamiseen

  • 150 g maustamatonta tuorejuustoa (15 %)

  • 1 tl suolaa

  • 2 tl kuivattua oreganoa

  • miehen annos
  • 600 g kanafileitä suikaloituna tai 500 g Mifu-suikaleita

  • 4 tl curryjauhetta tai 2 tl currytahnaa

  • 15 g oliiviöljyä paistamiseen

  • 700 g kirsikkatomaatteja

  • 2 sipulia

  • 3 porkkanaa

  • 150 g kukkakaalia

  • 400 g tomaattimurskaa

  • 3 valkosipulinkynttä

  • 3 dl vettä

  • 30 g oliiviöljyä paistamiseen

  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa (15 %)

  • 1 tl suolaa

  • 2 tl kuivattua oreganoa

Ohjeet

  • Laita kattilaan kuoritut ja pilkotut sipulit, porkkanat ja valkosipulit. Lisää paloiteltu kukkakaali sekä halkaistut kirsikkatomaatit.
  • Paista kasviksia öljyssä niin kauan, että kirsikkatomaatit pehmenevät.
  • Lisää joukkoon tomaattimurska ja vesi. Kypsytä välillä sekoitellen keskilämmöllä 20-30 minuuttia, kunnes porkkanat alkavat pehmetä.
  • Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää joukkoon mausteet sekä tuorejuusto. Lämmitä vielä hetki.
  • Paista kana- tai Mifu-suikaleet pannulla öljyssä ja lisää oregano.
  • Syö 1/4 osa keitosta ja kana- tai Mifu-suikaleista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!