Kukkakaali-porkkanapiiras

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

45

minutes

Herkullisen kasvispiirakan täytteessä on runsaasti kasviksia, raejuustoa ja tofua. Pohjaan makua tuo parmesan.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • pohja naisen annos
  • 10 g pofiberia

  • 40 g mantelijauhoa

  • 2 kananmunaa

  • 20 g parmesaaniraastetta

  • 1 tl suolaa

  • 10 g oliiviöljyä

  • täyte naisen annos
  • 100 g kukkakaalia pieninä paloina

  • 2 porkkanaa pieniksi paloiteltuna

  • 125 g raejuustoa

  • 100 g tofua pieninä kuutioina (jalotofu kylmäsavu)

  • 2 kananmunaa

  • ½ tl suolaa

  • ½ tl mustapippuria

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • ½ tl chilihiutaleita

  • 80 g juustoraastetta

  • pohja miehen annos
  • 15 g pofiberia

  • 60 g mantelijauhoa

  • 3 kananmunaa

  • 30 g parmesaaniraastetta

  • 1 tl suolaa

  • 15 g oliiviöljyä

  • täyte miehen annos
  • 150 g kukkakaalia pieninä paloina

  • 2 porkkanaa pieniksi paloiteltuna

  • 200 g raejuustoa

  • 150 g tofua pieninä kuutioina (jalotofu kylmäsavu)

  • 3 kananmunaa

  • ½ tl suolaa

  • 1 tl mustapippuria

  • 11/2 tl valkosipulijauhetta

  • 1 tl chilihiutaleit

  • 120 g juustoraastetta

Ohjeet

  • Sekoita pohjan aineet keskenään ja levitä piirakkavuokaan. Käytä oliiviöljy pohjan voiteluun.
  • Leikkaa kasvikset ja tofu pieniksi paloiksi ja levitä pohjan päälle. Sekoita keskenään munat, raejuusto, juustoraaste ja mausteet keskenään ja levitä kasvisten päälle.
  • Paista uunissa 215 asteessa n. 30 minuuttia.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa piirakasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!